Bel nu

Zakelijke klant worden bij Ribokunststofkozijnen

Heeft u een eigen bedrijf of bent u een aannemer dan heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van de vele voordelen van Ribo kunststofkozijnen.

 

Grotere oplage of zakelijk bestellen?

Ook wanneer u met een groot project bezig bent in binnen of buitenland voor kunststofkozijnen zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote oplage kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. En wij regelen voor u het transsport naar binnen of buitenland

 

Snelle, persoonlijke aanpak en aantrekkelijke korting

Met Ribo kunststofkozijnen Zakelijk kunt u rekenen op een snelle, professionele en persoonlijke aanpak, service en advies op maat en één aanspreekpunt. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke korting.

 

Goede samenwerking en ruime ervaring

Als u op zoek bent naar een goede samenwerking en u wilt wat extra’s overhouden aan een klus dan is Ribo Kunststofkozijnen Zakelijk iets voor u! Heeft u interesse? We vertellen u graag wat Ribo Kunststofkozijnen  Zakelijk voor u kan betekenen.

Met vele jaren ervaring en een goede samenwerking is Ribo Kunststofkozijnen een begrip voor zowel particulier als zakelijke klanten.
Door ons groot aanbod van verschillende type’s kunststofkozijnen,deuren,schuifpuien met merken van salamander brugmann, Schucco, winkhaus leveren wij een  zeer betaalbaar kwaliteitsmerk

Wij willen u graag leren kennen, ons team van professionals staat klaar voor u en uw klant om u te voorzien van het beste advies en de beste service!

 

Snelheid

We beschikken over een eigen fabriek waar wij al jaren mee samenwerking, waardoor we veel producten razendsnel kunnen leveren. Ook bestaat er de mogelijkheid om de spullen op adres af te laten leveren.
Snelle service

Een apart telefoonnummer voor zakelijke klanten, geen lange wachttijden en snel antwoord op uw vraag.

 

Advies op maat

Als zakelijke klant kunt u met ons een afspraak maken voor advies op maat voor u en uw klanten, zo hoeft u zelf niet te zoeken en nemen wij u werk uit handen!

 

Uw eigen accountmanager

Het klinkt heel luxe, maar het is vooral erg gemakkelijk. Zaken doen met een bekende die helemaal op de hoogte is van uw situatie.

 

Korting en provisie

U profiteert van een aantrekkelijke korting wanneer u bij Ribo kunststofkozijnen bestelt. Bij het aanleveren van klanten krijgt u provisie.

 

Offerte op maat

Wij bieden een professioneel productadvies op maat voor u en uw klant! Zo weet u waar u aan toe bent. Tevens koopt u bij ons tegen scherpe prijzen!