Bel nu

Vrijblijvende offerte

Zodra u als klant bij ribo kunststofkozijnen een vrijblijvend offerte heeft aanvraagt. Komt er graag 1 van onze specialisten bij u thuis langs ofdat dit nu overdag of savonds  dat is aan u.

Zodra u een afspraak heeft gemaakt komen wij graag bij u langs om al uw persoonlijke  wensen te bespreken en om u advies te plegen.

 

Opdracht

Nadat u de offerte heeft ontvangen kunt u nogmaals een afspraak maken met ons maken om deze nog een keer door te nemen met ons en daar waar eventueel wijzigingen of opmerkingen gelijk kunnen worden aangepast.

Op  onze offerte komt altijd duidelijk te staan welke  materialen, werkzaamheden en natuurlijk de totalen kosten te staan zodat u weet waar u aan toe bent en je  nooit voor een verrassingen komt te staan.Indien akkoord zullen wij in overleg een opdrachtbevestiging opstellen en deze  samen ondertekenen.

 

Vakkundig inmeten

Wij van ribo kunststofkozijnen maken met u een afspraak om de kozijnen vakkundig in te meten.

Samen met u overloopt nog eens de offerte met u zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Hij maakt detailtekeningen en schetsen met eventuele opmerkingen. Samen met u overloopt hij alle details zoals de draairichtingen van uw kozijnen en/of deuren. U ondertekent de opmetingsdocumenten voor akkoord.

Productie

Het opmetingsdocument wordt samen met alle details en uw wensen naar de fabriek gestuurd, waar uw kozijnen en/of deuren op maat worden gemaakt. Tegelijkertijd horen wij van de fabriek wanneer de kozijnen klaar zijn zodat we met u een datum kunnen inplannen voor montage.

Montage en oplevering

Nadat we samen met u  een datum hebben ingepland.

Komen onze vakkundige monteurs bij u om de kozijnen te demonteren, monteren en eventueel de binnen afwerking zoals besproken wordt op de offerte. Nadat onze monteurs alle kozijnen heeft gemonteerd en de werkplek netjes heeft  achtergelaten. Nadat alle werkzaamheden gedaan zijn lopen wij samen met u alles nog een keer na totdat u 100% tevreden bent. Als u tevreden bent vullen we samen een opleveringsformulier in en ondertekenen deze beide.