Bel nu

Eco Arte

 1. kenmerken:

  • PVC-profielen 5 luchtkamers
  • profieldiepte: 73 mm
  • Profiel Alleen beschikbaar in de massa wit
  • Klasse B-profiel
  • hoge veiligheidsnormen, mogelijk om Class RC1 en RC2 bereiken
  • Kozijn is voorzien van 2mm gegalvaniseerd staal
  • gemakkelijk schoon te maken
  • twee afdichtingen
  • hoge weerstand tegen wind, regen en stof
  • De handgrepen Secustik  in de ramen  beschermen tegen inbraak.

Download technische gegevens

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ribo Kunststofkozijnen
Product Name
Eco Arte

Het venster fitting, accenten

De activPilot Concept passend concept voor tilt en turn combineert functionaliteit, geavanceerde beveiliging technologie en gebruiksgemak. Het is geschikt voor alle profielsystemen, biedt een hoge mate van flexibiliteit en optisch voldoet aan de hoogste individuele afstemming van het ontwerp zichtbare band side.

Met de activPilot Concept aanbrengen van een passend systeem is gemaakt dat opvalt door zijn unieke ontwerp van de markt en overtuigt met functionaliteit en gebruiksgemak.

De intelligente en duidelijk gestructureerd modulair systeem van activPilot biedt aanzienlijk verbeterd venster verwerking efficiency fabrikanten, met name door de drastische reductie component. Met zijn forward-looking design, de activPilot verhoogt visueel van de markt en schijnt met een innovatieve uitstraling.

Het nieuwe sluitsysteem, de mogelijkheid van een eenvoudige upgrade van beveiligingstechnologie en andere aantrekkelijke extra functies zijn enkele van de vele goede argumenten voor de activPilot en biedt ontwerpers een veel vrijheid voor het ontwerp en de uitvoering.

Met de activPilot een snelle reactie op de vraag van de klant is altijd mogelijk. Door retrofit mogelijkheden met meerdere voordelen breidt gemakkelijke bediening en onderdelen aanbieden van elk venster fabrikant enorm.

Met activPilot Select Winkhaus beschikt over een volledig verborgen beurt fittingen, waarin de optische voordeel van onzichtbaarheid voor zeer zwaarlijvige Windows – Deuren tot 150 kg kan worden gerealiseerd.

Een armatuur die gemakkelijk te assembleren met intelligente modulaire opbouw en kan op elk moment eenvoudig aanpassen aan veranderende eisen.

Innovatieve technologie die zet sterk in het geheim:

activPilot Select geopende venster en fabrikanten van onderdelen en architecten nieuwe mogelijkheden. Gordijnstof tot 150 kg en 3 m² oppervlak kan vertrouwen worden behandeld met deze innovatieve kantelen en draaien fitting. Zo activPilot Select voldoet aan de eisen van de moderne architectuur in nieuwe en gerenoveerde gebouwen op het gebied van energie-efficiëntie. Want zelfs grote driedubbele beglazing is niet langer een probleem.

De standaard versie van activPilot Select draagt ??tot 100kg. Een verdere verhoging van het draagvermogen van 100 kg tot 150 kg mogelijk. Slechts twee extra componenten nodig zijn voor dit.

Vergeleken met conventionele Drehkippfenstern de activPilot Comfort PADK beschikt naast de openingsstanden “draaien” en “tilt” de verdere openingsdimensie: de “parallel parkeren”. Het kozijn gedraaid evenwijdig aan het gestel. Het resultaat is een ongeveer 6 mm brede luchtspleet garandeert een natuurlijke en veilige ventilatie onder alle weersomstandigheden.

activPilot Comfort PADK

Bij de ontwikkeling van de activPilot Comfort PADK zijn we ons bewust van een nieuw pad. De TiltFirst (tilt vóór turn) schakelvolgorde heeft het voordeel dat de montage zeer glad en staat toleranties hoge productiekosten. Hoe vaker geaccepteerd in de markt schakelvolgorde zorgt voor extra veiligheid en wordt vaak gebruikt in kleuterscholen, eengezinswoningen of in verpleeghuizen.

Het bijzondere hierbij is de dubbele functie van de handvatpositie hoeken: Als de handgreep Olive beneden gebracht naar de dwarspositie, is de fitting in de gekantelde stand. Verdere draaiing over 90 ° van de 180 ° stand van de vleugels parallel geparkeerd. Aan terugdraaien van de handgreep in de 90 ° positie, kan het raamkozijn in de draaipositie worden gebracht.

Om het venster te sluiten, moet de hendel naar beneden worden gedraaid naar de uitgangspositie. Een ander voordeel is dat u kunt vertrouwen op het modulaire systeem van activPilot Concept ook in activPilot Comfort PADK.

Natuurlijke ventilatie in parallel actie is bewezen dat een gezond binnenklimaat. Het bijzondere: In deze instelling krijgt dezelfde bescherming tegen inbraak als het raam dicht – Inbraakwerendheid conform DIN EN 1627 – 1630 tot weerstandsklasse RC 2 mogelijk te maken. De innovatie: Inbraakwerende vent!

Al onze kozijnen kunnen geleverd worden met verschillende handgrepen.