Bel nu

HST ThermoSlide

Product omschrijving

De Schüco Thermoslide HST-deuren zijn zonder twijfel de beste HST-deuren. Allereerst hebben ze de beste thermische isolatieparameters op het niveau van Uw = 0,8 W / m2K, wat een voorsprong heeft op de concurrentie. De deuren zijn uitgerust met speciaal ontworpen lage aluminium drempels met drie thermische wiggen, die de deur van thermische bruggen in het onderste deel van het frame borgen. De deuren worden vervaardigd in het breedste frame op de markt tot een breedte van 219 cm en een constructie van 82 mm. Afgezien daarvan is in het ThermoSlide-systeem het probleem met de dichtheid die optreedt bij zoveel schuifdeuren volledig uitgesloten, dankzij het ontwerp van de vleugel dat in het frame overlapt en wordt vastgedraaid met 4 pakkingen. De deur is zo ontworpen dat zelfs constructies tot 6,5 meter breed mogelijk zijn. De deuren van Thermoslide hebben het rijkste kleurenpalet op de markt samen met de unieke Automotive metalic Finish

Kenmerken:

  • Het systeem biedt 5-kamer deurbladen en 7-kamer deurkozijnen met massieve thermisch geïsoleerde stalen versterkingen, die de deurstatica verbeteren en warmteverliezen beperken.
  • Het diep gemonteerde deurframe (219 mm) en 82 mm blad maken het mogelijk dikke, driedubbele ruitenpakketten tot 52 mm te installeren met verbeterde thermische isolatie-eigenschappen.
  • Lage, meerkamers aluminium drempel met drie thermische isolatie-inzetstukken heeft het probleem van de zogenaamde ‘koude zone’ die vaak geassocieerd wordt met vloeren geëlimineerd.
  • HS-schuifdeuren omvatten een perfecte isolatie van de lateien en de kritieke verbindingspunten tussen de vaste en verplaatsbare vleugels, gecombineerd met het drielaagse isolatiesysteem, dat een betrouwbare bescherming biedt tegen instromende koude lucht.
  • HS Thermoslide in standaardafmetingen met 2-kamerruit met Ug <0.6 W / m²K bereiken passieve parameterwaarde van Uw <0.8 W / m²K

Download folder